Naar boven

Jouw persoonlijke coach

Wil je meer te weten komen over Erik als coach?

Als coach wordt er naar gestreefd je te coachen op het beste niveau.

Voor particulieren

Ben je actief op zoek naar een levensstijl vol passie en heb je nood aan verantwoorde en professionele begeleiding ? Het helen bij het behalen van jouw droomdoel is mijn passie.

Voor bedrijven

Fitte en efficiënte medewerkers ? Last van kortstondige afwezigheden op het werk? Coaching werkt inspirerend om je medewerkers tot een levensstijl vol energie en passie om te denken

0
0
0
s2smodern

Er is veel te leren van kinderen. Hun nieuwsgierigheid is iets dat volwassenen alleen maar van kunnen dromen. Hun ogen die elke keer oplichten als ze een kans krijgen om iets te leren of iets wat ze nog nooit eerder hebt gedaan hebben te kunnen doen.

Hoe kunnen we onze opleidingen op school verbeteren?  Hoe kunnen leraars hun monoloog omzetten naar iets wat kinderen graag doen?

Technologie verandert de manier waarop we denken, concentreren en leren en toch blijven scholen gebruik maken van oude lesmethoden die komen uit de tijd voordat we al die geavanceerde technologie hadden.

0
0
0
s2smodern

Negatieve feedback wordt vaak als (onterechte) kritiek of zelfs als een persoonlijke aanval ervaren.

Het is niet fijn om negatieve feedback te krijgen. En toch kan je er uit leren. Het is een manier om dingen beter te doen en als persoon te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.

In deze video legt Bart Provost een doeltreffende techniek uit van negatieve feedback positieve groeihormonen te maken.

0
0
0
s2smodern

“Life's battles don't always go to the stronger or faster man. But sooner or later, the man who wins is the man who thinks he can.”

― Vince Lombardi Jr.

0
0
0
s2smodern

Een professor stond voor de klas om een les filosofie te geven. Hij had een aantal voorwerpen voor zich liggen. Toen de les begon, nam hij zonder iets te zeggen een hele grote, lege mayonaisepot en vulde deze met golfballen. De professor vroeg vervolgens aan zijn studenten of de pot nu helemaal vol was. Zij antwoordden van wel.

0
0
0
s2smodern

Een burn-out is het gevolg van aanslepende stress en te veel werk.

Heb je een burn-out dan voel je je zo uitgeput dat je je amper nog inzet en je geen engagement meer voelt voor je job. Je toekomst lijkt uitzichtloos, je voelt je vaak hulpeloos en je laat stilletjes aan je idealen los. Je voelt je zo uitgeblust en terneergeslagen dat je uiteindelijk niet meer zal kunnen gaan werken.

Bij een werknemer die gewettigd afwezig is, komen de overheid en de ziekteverzekering tussen in de kosten, doch slechts na één maand.  Een serieus kostenplaatje voor bedrijven.
Nochtans kan burn-out op tijd in kaart gebracht worden, als de bedrijfsleider daar oog voor heeft.


Lees het volledige artikel op:

http://www.jobat.be/nl/artikels/burn-in-kost-bedrijf-2x-meer-dan-burn-out/

Referenties

een vriendelijk mailtje

Hey Erik,
Ik heb eind november 2 gesprekken gedaan en ben op basis daarvan aangenomen. Ik ben dan begin deze maand begonnen op mijn nieuwe job, als "Technical Procurement Specialist" bij -----, 1 van de grootste chemiebedrijven wereldwijd. Ik ben heel blij dat ik (eindelijk) de stap heb gezet, mede dankzij u!
Nogmaals bedankt Erik
mvg,
S---

ik breng je even op de hoogte

Dag Erik,

Zoals beloofd breng ik je op de hoogte bij het opstarten van mijn eigen cateringbedrijfje. Bij deze is het zover :).
Neem gerust een kijkje op www.***.be en volg ons op facebook als je interesse hebt.
De verbouwingen zijn bijna rond en ik werk nu bijna een jaar als ingenieur technieken op een studiebureau in Berchem.
Bij deze ben je helemaal op de hoogte,
Groeten,
J---

duwtje in de rug

Dag Erik,

Graag zou ik danken voor het "duwtje in de rug" dat ik echt wel nodig heb gehad om de bal aan het rollen te brengen.
Mijn werkgever snapte het wel en was eigenlijk blij dat ik de stap heb gezet. En nu worden het zware weken, alles afhandelen en doorgeven, en dan alles nieuw.

Maar soms is nieuw ook eens nodig.

Groetjes, N---