Naar boven

Ben je actief op zoek naar een levensstijl vol passie en heb je nood aan verantwoorde en professionele begeleiding ? Het helen bij het behalen van jouw droomdoel is mijn passie.

Topsporters worden gecoacht.  Dat lijkt normaal.  En dat de coach mogelijk aan de basis staat van de goede prestaties van de topsporter kunnen we best wel aannemen.  Nochtans is iedereen er van overtuigd dat de topsporter zelf de presataties moeten leveren om tot het goede resultaat te komen.

Een personal coach doet net hetzelfde, niet op sportief niveau, doch wel op persoonlijk niveau.

Uiteraard hoor je jezelf wel eens zeggen 'Ik heb en goede vriend die mij door dik en dun steunt!'. hoor ik soms zeggen.  Tof voor jou, alleen ...  is je vriend ook professioneel en neutraal genoeg om je te helpen met de belangrijkste zaken van jouw persoonlijk en/of zakelijk leven?   Durft hij jouw confronteren, een spiegel voorhouden, ... ?

“Ik kom er op mijn eentje wel uit!” Dat kan natuurlijk, maar met externe hulp is het een stuk gemakkelijker.

Klaar voor een volgende stap in je leven?

Vraag je je soms af…

  • … hoe het komt dat je ontevreden bent, thuis of op het werk?
  • … wat jouw talenten en passies zijn?
  • … waarom je je doel niet bereikt?
  • … wat je zoveel stress bezorgt?
  • … waarom je geen ‘neen’ kunt zeggen?
  • … 

Kies voor jezelf

Je bent klaar voor verandering. Als coach wil ik deze boeiende tocht graag samen met jou ondernemen. Ik bied je onverdeelde aandacht en interesse,, waarbij jij steeds centraal staat. Je gaat op zoek naar wat jij echt wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Een afspraak maken

Samen zoeken we een goed tijdstip in de agenda, afgestemd op jouw mogelijkheden. 

Voor het inplannen van een eerste gesprek kan je contact opnemen via het contactformulier of je belt me gewoon: 0479 36 94 61.